Aroma Zen gyermekkezelések

18. kerület kozmetika Borbély-Szoják Zsanett kozmetikus

A relax mindenkinek jár, a kisebbeknek is

30 perc

A gyermekek idegrendszere még sosem volt ennyire leterhelve, mint manapság.

Egész nap pörögnek, teljesítenek a suliban, sportfoglalkozásokon és a különórákon, aztán otthon még tovább terhelik az idegrendszerüket a kütyük. Nincs szünet, nem tanulnak meg befelé figyelni, stresszt oldani, és ez nem jó.

Az idegrendszerünk kifordított mása nem más, mint a bőr. A bőr finom érintésével, simogatásával, masszázsával az idegrendszert nyugtatjuk, miközben a test ellazul, oldódik a feszültség és az érzet, hogy ” szeretve vagyok”, felerősödik.

Mikor egy gyermek megszületik, onnantól kezdve a bőrén keresztül is érzékel, a kicsik még nem tudnak beszélni, de a szeretet nyelvét már értik mikor anyukájuk/apukájuk simogatja őket. A babák masszázsa ma már nem újkeletű, de max. 5-6 éves korig masszírozzák a kicsiket. Pedig a gyermekeknek mindegy, hogy hány évesek szükség van az érintésre és a bőrük ápolására.

Alapvető létszükségletünk az érintés!

Aroma

Zen gyermekkezelés

Az Aroma Zen gyermekkezeléseit azért hívtam életre, hogy legyen egy hely a gyermekek számára, ahol olyan élményt kapnak, ami az idegrendszerüket pihenteti, és a lelküket simogatja.
A kezelés neve két részből áll: AROMA azért, mert illóolajokat használok a kezeléseknél. A ZEN pedig a kozmetika nevéből adódik, illetve a zen magába foglalja mindazt, amit szeretnék elérni a vendégeimnél kezelés közben, hogy egy belső lelki béke és nyugalom járja át őket a kezeléseim során. A zen szó indiai eredetű és „önmagunkba mélyedést”, „belső koncentrálást”, belső lelki békét jelent.

 

Mikor ajánlom?

$

Ha egy különleges élménnyel szeretnénk gyermekünket/unokánkat megajándékozni.

$

Ha a gyermek szorongó, nyugtalan, rossz alvó.

$

Ha a gyermek állandóan ”pörög”, örökmozgó.

$

Immunerősítésre.

$

Ha a gyermek szeretné átélni az érzést, amit anyukája szokott átélni miután eljött a Zen Cosmetics-be egy kezelésre.

gyermek bőrápolás, arcmasszázs, Aroma Zen gyermekkezelés, élménykezelés, ecsetmasszázs, testmasszázs, gyermek relax, relaxáció, masszázs

Zen Cosmetics

Miből állnak az Aroma Zen gyermekkezelések?

A képek kizárólag a Zen Cosmetics tulajdona, bármi nemű felhasználása engedélyhez kötött!

Az Aroma Zen gyermekkezeléseken belül 5 csomagból lehet választani.

 A csomag nevek csak fantázia nevek, hogy könnyen meglehessen különböztetni egymástól a kezeléseket.

Orchidea csomag, gyermek bőrápolás, arcmasszázs, aroma zen, gyermekkezelés, élménykezelés, Zen Cosmetics

Orchidea csomag

$

letisztítás

$

arcmasszázs

$

hidratáló pakolás

$

befejező krém

Jázmin csomag, gyermek bőrápolás, arcmasszázs, aroma zen, gyermekkezelés, élménykezelés, hátmasszázs, fejmasszázs, talpmasszázs, kézmasszázs, Zen Cosmetics

Jázmin csomag

$

hátmasszázs

$

fejmasszázs

$

talpmasszázs vagy kézmasszázs (választható)

Rózsa csomag, gyermek bőrápolás, kristálypálca masszázs, aroma zen, gyermekkezelés, élménykezelés, Zen Cosmetics, 18. kerület

Rózsa csomag

$

letisztítás

$

arcmasszázs

$

kristálypálca masszázs

$

befejező krém

Levendula csomag, gyermek bőrápolás, ecsetmasszázs, illóolajos testbedörzsölés, aroma zen, gyermekkezelés, élménykezelés, Zen Cosmetics, 18. kerület

Levendula csomag

$

illóolajos testbedörzsölés

$

letisztítás

$

ecsetmasszázs

$

befejező krém

Levendula csomag, gyermek bőrápolás, teljes testmasszázs, aroma zen, gyermekkezelés, élménykezelés, Zen Cosmetics, 18. kerület

Kamilla csomag

$

teljes testmasszázs

Minden csomagnak 30 perc a kezelési ideje,

de 1 órát szánok minden kis vendégemre, hogy legyen idő megszokni a helyet/engem, kicsit megismerkedjünk. Így is lehet, hogy nem sikerül elsőre teljesen ellazulni a kezelés során a gyermeknek, ehhez a folyamathoz is idő kell.

A kezelésekhez a gyermek alsóneműre vagy fürdőruhára vetkőzik (ami a gyermeknek komfortosabb). A kezelések alatt a gyermek végig be van takarva, csak az a testrész marad szabadon, amit éppen masszírozok.

A kezelések során kizárólag finom, simító mozdulatokat végzek és prémium minőségű natúrkozmetikumokat, növényi olajokat és illóolajokat használok fel, melyeket személyre szabottan alakítok ki, a gyerkőc igényeihez mérten. Nagyobb gyermekek a helyes bőrápolásról is tájékoztatást kapnak.
A kezeléseknél természetesen jelen van a szülő is.
A kezelés végén minden kis vendégem személyre szabott kis ajándékkal távozik.

Mennyibe kerülnek az Aroma Zen gyermekkezelések?

Mindegyik csomag ára: 12000 Ft/alk.
18. kerület kozmetika Borbély-Szoják Zsanett kozmetikus
18. kerület kozmetika Borbély-Szoják Zsanett kozmetikus

Zen Cosmetics

Az Aroma Zen gyermekkezeléseit elsőként a XVIII.kerületi Zen Cosmeticsben

lehet elérni, és 6 éves kortól minden gyermeknek ajánlom, mert olyan élményt kapnak, ami az idegrendszerüket pihenteti, a lelküket simogatja, és a bőrüket ápolja.