Adrienne Feller

Sakura Luxusrituálé

18. kerület kozmetika Borbély-Szoják Zsanett kozmetikus

Kényeztető élménykezelés, melyet elsőrangú natúrkozmetikumok és különleges Sakura masszázstechnika burkol a luxusrituálé köntösébe.

135 perc

Sakura

Sakura Luxusrituálé

Éld át a jelen pillanatát, és egy olyan élményben lesz részed, amit sosem fogsz elfelejteni.

Kimagasló és együlálló face-lifting program. A  Sakura Luxusrituáléban a cseresznyevirág szépítő erejét ötvözzük rózsával, macha kivonattal, hyaluronsavval, chlorella,- és spirulina algával, miközben a különleges masszázstechnikának köszönhetően fellazul a bemerevedett nyak, hajas fejbőr, és feloldódik az arcizmokban, ráncokban lerakódott teher és feszültség. A flow élmény garantált ebben a luxusrituáléban.

 

Mikor lesz jó választás a Sakura Luxusrituálé?

$

ha luxuskezelésre vágyunk,

$

ha bőrfiatalítás és anti- aging a cél,

$

ha mélyrétegű hidratálást és táplálást szeretnénk elérni,

$

ha igazán felejthetetlen élményre vágyunk,

$

ha flow élményben akarunk részesülni,

$

ha szeretjük a természet kincseit face-lifting-gel ötvözni.

Sakura luxusrituálé, 18. kerület kozmetika luxus arckezelés, anti-aging, bőrfiatalítás, illóolaj, relaxáció, Budapest, szépségszalon

Zen Cosmetics

Hogyan képzeljem el a Sakura Luxusrituálét?

A kezelést ellazítással és Aromazen illóolajos testbedörzsöléssel kezdem meg, hogy kioldjuk a feszültséget az izmokból, majd egy kellemes illatlegyezés után törölközővel is ellazítom a nyakat. Borogatás után letisztítom a bőrt, és peelinggel eltávolítom az elhalt hámsejteket, majd ezt követően tonizálok. A kezelés során különleges elixírekkel varázsolom hidratálttá és élettelivé a bőrt, melyet egy isteni virágpermet felhő burkol majd körbe. A luxuskezelés fénypontja a felejthetetlen meleg olajos Sakura masszázs, mely során az arc, nyak, dekoltázs területein kívül a karokat és hajas fejbőrt is átmasszírozom. Masszázs után meleg fém spatulával „átvasalom” az arcot. Ezt követően külön ápolom a szemkörnyéket és az ajkakat, majd egy peel off maszk kerül felhelyezésre. A maszk eltávolítása után, egy egyedülálló szemfelöntést csinálok, amitől királynőknek járó kényeztetésben lesz részük kedves Vendégeimnek. A Sakura Luxusrituálé kezelés végét egy selymes hidratáló krémmel, virágpermettel és visszavezetéssel zárom le.

18. kerület kozmetika Borbély-Szoják Zsanett kozmetikus

Kezelés ára

Mennyibe kerül?

Sakura luxusrituálé 135 perc:

34.000 Ft

Sakura kezelés 120 perc:

30.000 Ft

A Sakura kezelésben és a Sakura luxusrituáléban a kezelés menete ugyanaz, csak a rituálé tartalmaz még egy illóolajos testbedörzsölést és egy szemfelöntést is, ezzel fokozva a kezelés élményét.

18. kerület kozmetika Borbély-Szoják Zsanett kozmetikus
18. kerület kozmetika Borbély-Szoják Zsanett kozmetikus

Zen Cosmetics

Különleges és relaxáló face-lifting rituálé, melyben egyesül a szakértelem, a minőség és a természet kincsei.

Ha egy felejthetetlen luxuskezelésre vágysz, ami különleges flow élményt nyújt az egyedülálló masszázstechnikának köszönhetően, akkor a Sakura Luxusrituálét imádni fogod!

Mit kínálok a XVIII. kerületi Zen Cosmetics-ben?

Minőségi időt Veled, Érted. Várlak sok szeretettel!