Vendég vélemények

18. kerület kozmetika Borbély-Szoják Zsanett kozmetikus
Idézet ikon

Nászajándékba kaptam a Harmonenne kezelést egy barátnőmtől, aki màr ismerte Zsani profi kezeit, szakértelmét. Mikor odaértem, egy teljesen más világba csöppentem. Elmondani nem lehet ezt a csodát, meg kell tapasztalni.

Babák Debóra

Idézet ikon

Zsanit szívből ajánlom minden szépülni és pihenni vágyó hölgynek. A kozmetika nagyon kellemes hangulatú és igényes, az alapanyagok professzionálisak. Kezeléseit ajándékutalványként is meg lehet vásárolni.

Fenyvessy Andrea

Idézet ikon

Zsani úgy fogad a kezelésre mintha haza érkeznél. Olyan nyugalom és szeretet árad belöle és a kozmetikából amihez hasonlót még másnál nem éreztem. Teával vár, átbeszéljük a bőr ápolásomat majd teljesen átadod magad a kényeztetésnek. Az illatok, az érintése felszabadít benned rengeteg olyan kellemes érzést melyre hetekig emlékezni fogsz és vágysz vissza egy újabb kényesztető, feltöltő kezelésre, hogy azt a nyugalmat amit Nála megkaptál újra érezhesd.
Köszönöm ezt az élményt,hálás vagyok érte 💗🙏

Nyiriné Báthori Erika

Idézet ikon

Minden várakozásomat felülmúlta az élmény, amit a Zen Cosmeticsben kaptam.😊 A bőröm és a lelkem is teljesen feltöltődött😍
Máris a következő alkalom időpontját tervezgetem!😇 Csak ajánlani tudom😊🌹🔝💖

BG Noémi

Idézet ikon

Fantasztikus élményben volt részem. A kezelés ellazított felfrissített. A negatív energiáktól megszabadított. Köszönöm szépen Zsani!

Cziczásné Kiss Márta

Idézet ikon

Zsani nagyon kedves, profi a szakmájában, a környezet kellemes és nyugodt. Szívből ajánlom Mindenkinek!

Ritecz Annamária

Idézet ikon

Zsani nagyon kedves és profi. Remek alapanyagokkal dolgozik, igényes környezetben. Mindent megtesz, hogy a vendég kellően ellazulhasson és élvezhesse a kezelést.
Igazán kellemes kezelésben volt részem, visszatérő vendége leszek.

Cziczás Marianna

Idézet ikon

Szívből ajánlom minden hölgynek Zsanett varázslatos Zen birodalmát!
Zsanett igazi rituáléba ágyazott kezelései, mesébe illő nyugalommal és békével itatják át a női lelket. A rohanó hétköznapok kellős közepén is a teljes kikapcsolódás és lelki feltöltődés élményét kapja, aki ellátogat ebbe a csodaszalonba. S nem utolsósorban éveket fiatalodhatunk egy-két óra leforgása alatt Zsanett kezei által.
Köszönöm a testi-lelki újjászületés élményét, drága Zsanett!

Zelencsuk Tímea

18. kerület kozmetika Borbély-Szoják Zsanett kozmetikus
18. kerület kozmetika Borbély-Szoják Zsanett kozmetikus

Zen Cosmetics

Várlak szeretettel 18. kerületi
Zen Cosmetics szépségszalonomba!